درب پلی وود از مواد بازیافتی پلاستیک و چوب ساخته میشود، به همین دلیل از مزایا و ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است. همین امر موجب شده است که درب پلی وود به عنوان یکی از پرطرفدارترین دربهای ورودی و داخلی ساختمان شناخته شود. درب پلی وود وزن بسیار سبکتری نسبت به سایر انواع درب دارد که همین ویژگی موجب میشود نصب درب پلی وود کار بسیار آسانی باشد. ما در این مطلب قصد داریم مراحل نصب درب پلی وود، مزایا استفاده از درب پلی وود برای آپارتمان و نحوه محاسبه قیمت نصب درب پلی وود را برای شما بیان کنیم تا بتوانید با اطلاعات کافی این درب را برای واحد مسکونی یا اداری خود انتخاب کرده و از انتخاب خود رضایت کامل داشته باشید.
برای خرید و مشاهده محصولات درب پلی وود کلیک کنید.
مراحل نصب درب پلی وود شامل چه مواردی میشود؟
پیش از هر چیز ابتدا باید بدانید که برای نصب درب پلی وود مورد نظر خود باید از چه ابزار و تجهیزاتی استفاده نمایید، سپس به بیان مراحل نصب این درب خواهیم پرداخت. از جمله ابزار مورد نیاز برای نصب درب پلی وود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- چارچوب درب
- چکش
- پیچهای مخصوص
- متر اندازهگیری
- چسب چوب
- پیچگوشتی یا دریل
- تراز
- قفل و دستگیره درب
پس از آمادهسازی این تجهیزات، میتوانید به نصب درب پلی وود خود بپردازید. مراحل نصب درب پلی وود شامل موارد زیر میباشند:
مرحله اول: اندازهگیری و آمادهسازی چارچوب
پیش از هرگونه اقدامی باید ابتدا ابعاد چارچوب درب را اندازهگیری کرده و با ابعاد درب پلی وود خود مقایسه نمایید تا مطمئن شوید که درب به درستی در داخل چارچوب جای میگیرد. علاوه بر این، باید مطمئن شوید که چارچوب درب تراز است و هیچگونه انحرافی ندارد.
مرحله دوم: نصب چارچوب
پس از اطمینان پیدا کردن از تناسب میان ابعاد و اندازه درب و چارچوب آن، نوبت به نصب چارچوب میرسد. برای این کار باید از پیچهای مخصوص استفاده کنید تا بتوانید چارچوب را به دیوار متصل نمایید. چارچوب باید کامل و محکم نصب شود تا درب پلی وود شما به خوبی بر روی آن قرار گیرد. هنگام نصب چارچوب نیز مجدد از تراز استفاده کنید تا از عدم وجود انحراف در چارچوب درب خود اطمینان حاصل نمایید.
مرحله سوم: نصب درب پلی وود
پس از آنکه چارچوب درب را در محل مورد نظر نصب کردید، نوبت به نصب خود درب میرسد. برای این کار باید درب را درون چارچوب قرار داده و با استفاده از پیچهای مخصوص آن را به چارچوب متصل نمایید. در این کار باید دقت بالایی داشته باشید، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم هنگام نصب درب نیز همچنان از تراز استفاده نمایید.
مرحله چهارم: نصب قفل و دستگیره درب
در این مرحله باید محل دقیق نصب دستگیره و قفل را علامت زده و به نصب آنها اقدام نمایید. نصب صحیح و دقیق قفل و دستگیره از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ زیرا قفل و دستگیرهی درب، امنیت واحد مسکونی یا اداری شما را تضمین مینمایند. برای این کار تنها کافی است که از یک دریل و پیچ گوشتی استفاده کنید. با دریل محل مشخص شده را سوراخ کرده و با نصب قفل و دستگیره، باید با پیچگوشتی، پیچهای درب را کاملا درست و محکم میبندید.
مرحله پنجم: تنظیم نهایی درب
پس از آنکه نصب درب به اتمام رسید، باید چندین بار درب را باز و بسته نموده و از قفل و دستگیره آن استفاده نمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل، آن را تشخیص داده و برطرف نمایید. همچنین در صورت نیاز میتوانید تنظیمات نهایی درب را انجام داده و از سلامت آن اطمینان حاصل کنید.
مزایا نصب درب پلی وود
همانطور که در ابتدای متن به آن اشاره کردیم، درب پلی وود ویژگیها و مزایای بسیاری داشته و از پرفروشترین انواع درب شناخته میشود. از مزایا این درب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارای ظاهر زیبا، جذاب و طبیعی
- دارای رنگها و طراحی بسیار متنوع
- مقاومت بالا در برابر رطوبت، خوردگی و زنگزدگی (ضد آب)
- دوام و طول عمر بالا
- وزن بسیار سبک
- دارای مقاومت عالی در برابر شرایط جوی مختلف همچون باران، برف، سرمای شدید، آفتاب و …
- عایق صوت و حرارت
- امکان تعمیر و تعویض در صورت نیاز
برای نصب این دربها توصیه می شود از نصاب درب چوبی کمک بگیرید. در پلی وود یکی از انواع درب داخلی است و نصب آن مشابه سایر محصولات انجام می شود.
قیمت نصب درب پلی وود بر چه اساسی محاسبه میشود؟
برای تعیین هزینه نصب درب پلی وود باید فاکتورهای مختلفی در نظر گرفته شوند که این فاکتورها شامل موارد زیر میباشند:
- ابعاد و اندازه درب شما: در صورتی که درب شما بزرگتر و سنگینتر از حد نرمال باشد، هزینه بیشتری برای نصب آن دریافت میشود.
- نوع و کیفیت چوب درب: جنس متریال مورد استفاده برای ساخت درب پلی وود میتواند در هر دربی متفاوت باشد. علاوه بر این، برخی دربهای پلی وود از چندین لایه تشکیل شدهاند و ضخامت بیشتری نسبت به سایر مدلهای این درب دارند. به همین دلیل میتواند روش نصب متفاوت و هزینه کمتر یا بیشتری داشته باشد.
- میزان پیچیدگی نصب: در برخی موارد، ممکن است نصب درب پلی وود شما نیاز به انجام کارهای اضافی مانند تعویض چارچوب و یا انجام تنظیمات خاص باشد، در چنین شرایطی هزینه نصب درب پلی وود نیز افزایش پیدا میکند.
- هزینه نیرو کار: هزینه نصب درب در هر شهر و منطقه و بر اساس میزان تجربه نصاب نیز میتواند متغیر باشد.
- محل نصب درب: در صورتی که محل نصب درب دسترسی دشواری داشته باشد، بر هزینه نصب تایر میگذارد.
- ابزار و ملزومات اضافی: در برخی موارد ممکن است به ابزار و مواد اضافی مختلف مانند لولا، قفل، دستگیره، پیچ و … نیاز باشد که این مورد نیز میتواند هزینه نصب درب پلی وود شما را افزایش دهد.
بر این اساس، به شما پیشنهاد میکنیم نصب درب پلی وود خود را به افراد متخصص، ماهر و باتجربه بسپارید تا به بهترین شکل انجام شود و نیازی نباشد که هزینههای گزاف بابت نصب درب بپردازید. با توجه به این موضوع، شما میتوانید از طریق شمارههای موجود در سایت با راسان درب تماس گرفته و از خدمات نصب درب پلی وود این مجموعه بهرهمند شوید. تمامی افراد نصابی که در مجموعه راسان درب حضور دارند، از تجربه و تخصص بالایی برخوردار بوده و نصب درب پلی وود شما را به بهترین شکل و با مناسبترین قیمت انجام میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت نصب درب پلی وود و ثبت درخواست اعزام نصاب به محل مورد نظر شما، با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.